2017-07-17 11:09:00

Tanıtım günleri başladı.

26 Temmuz tarihine kadar devam edecek tanıtım günleri 09.00 ile 19.00 saatleri arasında, Sümer Kampüsü’nde gerçekleştiriliyor.

Tanıtım günleri süresince aday öğrencilere ve ailelere eğitim olanakları, akademik programlar, burs seçenekleri, kampüs imkanları, üniversitenin yurtiçi ve yurtdışı olanakları, barınma imkanları hakkında detaylı bilgiler veriliyor.

Akademisyenler, Rektörlük Binası Sergi Salonu'nda oluşturulan stantlarda, aday öğrencileri ve velileri, meslekler ve tercih konusunda bilgilendiriyor.

Aday öğrenciler, tanıtım günlerinde üniversite, üniversitenin sağladığı imkanlar, meslekler ve tercihlerle ilgili her türlü bilgiye ulaşabiliyor. Tanıtım günleri çerçevesinde aday öğrenciler, 0850 360 0 248 numaralı ALO AGÜ Çağrı Merkezi’ni arayarak, 09.00 ile 21.00 saatleri arasında bilgi edinebiliyor.

Ayrıca, Tanıtım Günleri boyunca, Sümer Kampüsü'ne ilk 30 bin başarı sıralamasından gelen tüm aday öğrencilerin otobüs bileti, yeme-içme ve konaklama masrafları da Abdullah Gül Üniversitesi'ni Destekleme Vakfı (AGÜV) tarafından karşılanıyor.

Whatsapp'tan Ulaşın!

Bu yıl da  üniversite adayları tercih döneminde Whatsapp’tan AGÜ’ye ulaşabilecek.

Adaylar, gerek üniversitemizle ilgili merak ettikleri konuları gerekse tercih ve mesleklerle ilgili  bilgileri, öğrencilerimizden veya tanıtım ekibimizden öğrenebilecek.

Üniversite adayları, Temmuz ayı boyunca, mesajlarını 0549 241 9 380 numaralı Whatsapp hattımıza gönderebilecek.

AGÜ Sümer Kampüsü

Barbaros Mahallesi Erkilet Bulvarı