2018-06-25 16:23:00

Bölümümüz dördüncü sınıf öğrencileri Talha ONAT ve Özge ATALAN, Dr. Öğr. Üyesi Kutay İÇÖZ danışmanlığında hazırladıkları, “Çok Renkli 3 Boyutlu Yazıcı” adlı projeleri ile TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2016/2 kapsamında desteklenmiş ve projelerini başarı ile tamamlamışlardır.

Ayrıca bölümümüz dördüncü sınıf öğrencileri Rumeysa BİNGÖL ve Sümeyra YAZGAN, Dr. Öğr. Üyesi Bekir Hakan AKSEBZECİ danışmanlığında hazırladıkları, “Fizik Tedavi Egzersizlerinde Kullanılabilecek Bir Hareket Algılama Sistemi Tasarımı” adlı projeleri ile TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2017/2 kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.